top of page
Marthe pt.png

HVEM ER JEG?

Mit navn er Marthe Homstvedt og jeg er uddannet fysioterapeut (2012). Jeg er gift, har tre dejlige børn, og jeg kan godt lide at træne med andre for at kombinere det sociale og fysisk aktivitet.

 

Mit ønske er at videregive glæden ved fysisk aktivitet og bevægelse. Sundhed handler ikke kun om tal på en vægt, men om at få gode oplevelser og en stærk krop som kan bære dig resten af dit liv. 

Min fysioterapeutiske baggrund består bla. af træning og rehabilitering af geriatriske og neurologiske patienter. Fysisk aktivitet og bevægelse har derfor altid været et vigtigt værktøj i min behandling. Min drivkraft har altid været og er stadig at, bidrage til at andre kan drage nytte af gevinsterne ved at have en stærk krop og god helse.

Fra sportens verden har jeg baggrund i håndbold, crossfit og styrketræning. Jeg elsker styrketræning, og løfter gerne tungt!

At få pulsen godt op i en god workout eller intervaller på f.eks en romaskin er også en af favoritterne. 

Jeg har erfaring med holdundervisning fra både Danmark og Norge, indenfor kettlebells, styrketræning, TRX, spinning, bassin, samt personlig træning.

Det sociale element i træningen har altid været vigtigt for mig, også i den træning jeg tilbyder andre. Hos mig får du mulighed for at indgå i nye fællesskaber, hvor vi sammen bidrager til et godt og uformelt træningsmiljø hvor alle kan være med.

Som din personlige træner står jeg ved din side og hepper og motiverer dig til at nå DIT mål. 

Træningen foregår i eget privat træningslokale i Slangerup.

 

Skal du med? Jeg glæder mig til at se DIG!

bottom of page