_MG_4105.JPG

HVEM ER JEG?

Mit navn er Marthe Homstvedt og jeg er uddannet fysioterapeut (2012). Jeg er gift, har tre dejlige børn, og jeg kan godt lide at træne med andre for at kombinere det sociale og fysisk aktivitet.

 

Jeg har i mange år arbejdet med træning og rehabilitering af geriatriske og neurologiske patienter. Min drivkraft er at, med træning og behandling kunne hjælpe andre med at komme tilbage til livet og hverdagen efter sygdom.

Mit ønske er at videregive glæden ved fysisk aktivitet og bevægelse. Sundhed handler ikke kun om tal på en vægt, men om at få gode oplevelser og en stærk krop som kan bære dig resten af dit liv.    

 

Fra sportens verden har jeg baggrund i håndbold, crossfit og styrketræning. Jeg har erfaring med holdundervisning fra både Danmark og Norge, indenfor kettlebells, styrketræning, TRX, spinning, bassin, samt personlig træning.

Det sociale element i træningen har altid været vigtigt for mig, også i den træning jeg tilbyder andre. Hos mig får du mulighed for at indgå i nye fællesskaber, hvor vi sammen bidrager til et godt og uformelt træningsmiljø hvor alle kan være med.

Træningen foregår i eget privat træningshus i Slangerup, og er ligeledes udgangspunktet for udendørstræning.

 

Skal du med? Jeg glæder mig til at se DIG!